Oslovení partnerů

17.06.2014 13:30

Vážení partneři, milí přátelé,

 

obracím se na Vás jako na partnery, organizace pracující s dětmi a mládeží.

 

Krajská rada se minulý rok odvážně rozhodla neparticipovat na projektu Bambiriáda a vytvořit obdobný program, který se ovšem bude konat v září a bude sloužit jako platforma pro seznámení se, ale také pro přilákání nových členů, klientů či jen tak, pro hledání inspirací pro nové činnosti v organizacích.

 

Akce Seznamte se! Se bude konat v prostorách Chebského hradu. Rádi bychom program přizpůsobili požadavkům a nápadům těch, kteří se zúčastní, proto ještě není úplně přesně dáno, co a jak se bude konat.

Naše základní představa je:

  • V týdnu od 8. do 11. 9. budou probíhat Dny otevřených dveří v klubovnách a provozovnách organizací přihlášených do kampaně

 

  • V pátek 12. 9. bude probíhat aktivní prezentace organizací na Chebském hradě. Cílovou skupinou pro tento den budou především školy, resp. žáci základních škol

 

  • Sobota 13. 9. celodenní prezentace organizací pracujících s dětmi a mládeží na Chebském hradě. Cílovou skupinou budou především rodiče s dětmi, ale i jednotlivé organizace pracující s dětmi a mládeží.

 

V rámci prezentací je možné přihlásit aktivní workshopy. Prezentace prostřednictvím nástěnek, kronik atd., možná budou i pódiová vystoupení.

 

Velmi by nás potěšilo, kdybyste se akce zúčastnili také vy. Naším cílem je představit co možná největší nabídku trávení volného času pro děti všech věkových kategorií. Věříme, že pomocí této akce se nám podaří přilákat děti a mládež ke smysluplnému trávení volného času.

 

Pokud se rozhodnete s námi spolupracovat a máte zájem se podílet na společné akci, prosím zašlete vyplněnou přihlášku na adresu krdmk@seznam.cz.


Těším se na spolupráci

S pozdravem

 

Hana Šnajdrová

Předsedkyně KRDMK, o. s.

Zpět

Kontakt

KRDMK, z. s.
Křížovnická 99/4
Cheb 350

776 204 962

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode